به گزارش خبرگزاری حوزه، حجتالاسلام والمسلمین محمود محمدی عراقی، رئیس دفتر مقام معظم رهبری در قم صبح امروز پنجشنبه ۱۷ شهریورماه ۱۴۰۱ در مراسم معارفه حجتالاسلام والمسلمین مجتبی فاضل به عنوان مدیر حوزههای علمیه خواهران که در در سالن آیت الله شرعی مرکز مدیریت حوزه های علمیه خواهران برگزار شد، با اشاره به نقش و اهمیت حوزههای علمیه خواهران در نظام اسلامی، اظهار داشت: بیانات امام خمینی(ره) و مقام معظم رهبری و اسناد بالادستی اهمیت جایگاه حوزههای علمیه خواهران را ثابت میکند.
رئیس دفتر مقام معظم رهبری در قم با تشکر از بنیانگذاران حرکت مقدس و پدیده مبارک حوزههای علمیه خواهران، گفت: در این مدت اسناد بالادستی خوبی تنظیم شده است، رسالت، چشمانداز، بیانیه مأموریت، اساسنامه و ساختار حکیمانهای برای حوزههای علمیه خواهران فراهم شده است.
وی با بیان تاریخچهای از بانوان مسلط به علوم دینی از صدر اسلام تاکنون، ادامه داد: قبل از انقلاب افرادی مانند آیتالله قدوسی و آیتالله شرعی به دنبال کادرسازی برای نظام اسلامی بودند؛ اما بعد از پیروزی انقلاب اسلامی اتفاق جدیدی افتاد؛ با پیشداری امام خمینی (ره) و بعد از ایشان مقام معظم رهبری توجه ویژه به تربیت عالمان خواهر وجود داشته است.
حجتالاسلام والمسلمین محمدی عراقی، اهتمام نظام اسلامی را مورد توجه قرار داد و خاطرنشان کرد: وقتی نظام اسلامی اینطور پای کار آمده است و پانصد مدرسه علمیه خواهران که در برخی شهرها تعداد طلاب و مدارس حوزههای علمیه خواهران از برادران بیشتر است، خواهران باید تمام تلاش خود را برای اعتلا و پیشرفت به کار بندند.
وی، در خصوص انتخاب حجتالاسلام والمسلمین فاضل به عنوان مدیر جدید حوزه خواهران گفت: مدیر جدید حوزههای علمیه خواهران از بیت علم و تقوا است که سالها در ردههای مختلف مدیریت حوزه علمیه قم کار کرده است؛ مدیریت مرکز تربیت مدرس حوزه علمیه قم و معاونت امور صیانت در حوزه از سوابق ایشان است که این سمتها نشان دهنده توانایی بالای این مدیر حوزوی است.
رئیس دفتر مقام معظم رهبری در قم بیان داشت: باید سند مهندسی علمی و سند توسعهای برای مدارس حوزههای علمیه وجود داشته باشد که در این سند سیاستها به صورت دقیق وجود داشته باشد؛ برای مثال توسعه حوزههای علمیه از این به بعد کمّی یا کیفی باشد؟ این سیاستها باید مشخص باشد.
وی آموزشهای حوزوی را درباره مسائلی مانند تربیت فرزند ضعیف ارزیابی کرد و ادامه داد: در حوزههای علمیه خواهران معارف دینی درباره مسأله جمعیت مورد آموزش، پژوهش، تحقیق و تبلیغ قرار بگیرد، قسمت آموزش عمومی باید متمرکز بر علوم کاربردی و نیازهای جامعه بانوان باشد.
حجتالاسلام والمسلمین محمدی عراقی درباره وضعیت فضای مجازی، گفت: حوزههای علمیه خواهران باید پرچمدار مقابله با ستیز دشمنان اسلام در فضای مجازی و فرهنگ باشند، متأسفانه آنچنان که باید از ظرفیت حوزههای علمیه خواهران در حل مسائل فرهنگی استفاده نشده است.
نظر شما